Serveis Corporatius Compartits

Els nostres serveis

Classificació de obres

Realització i tramitació d’expedients de classificació de contractistes d’obres i de serveis, davant la Junta Consultiva de Contractació Administrativa del Ministeri o de les diferents comunitats autònomes.

Més de 15 anys d’experiència i més de 300 expedients tramitats satisfactòriament

Licitacions i adjudicacions

La informació més completa de les licitacions públiques convocades a Catalunya. Informació tant de les licitacions, com de les adjudicacions, així com aprovacions de projectes.

Provi gratuïtament durant 15 dies, el nostre servei!

Sense compromís!

Implantació de sistemes integrats de gestió

Tenim una àmplia experiència en la implantació i manteniment de sistemes de gestió integrats, segons les normes ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001 i ISO 166002.

Implantacions ràpides i eficaces amb el suport del programari per a gestió de qualitat Q-bo.org

Notícies

Publicada la norma ISO 45001 que substitueix OHSAS 18001

A mitjans de març s'ha publicat la norma ISO 45001: 2018 de Sistemes de Gestió de Seguretat i Salut en el Treball, que substitueix la norma OHSAS 18001. Al costat de la publicació de la nova norma, s'ha publicat un calendari de transició perquè les empreses...

read more

48/5000 Manteniment de dades actualitzades en el ROLECE

Molt important que l'adreça de correu electrònic, adreça postal i altres dades de contacte de les empreses classificades, que figurin en el ROLECE (Registre oficial de licitadors i empreses classificades). Pot consultar i actualitzar les dades que figuren en el...

read more

Contacti amb nosaltres

He llegit i accepto la Política de Privacitat

13 + 2 =

Pot consultar la nostra Política de Privacitat